top of page

Fasiliteter

TEKNISKE KRAV OG ANNET

PRODUKT

Produktet som skal tappes bør holde en temperatur mellom 0 - 4 grader, jo høyere karbonering jo lavere temperatur. Lavt karbonerte øl kan gjerne holde 3-4 grader for å lette skumdannelse (lokk på skum) Vi tapper ikke produkter som er tilsatt vill gjær ( Brett etc...).

PLASS

Anlegget er kompakt og vi kan tilpasse oss de fleste fasiliteter. 

TILKOBLING TANK --> TAPPEANLEGG

Anleggene har 1,5 tommer tri-clamp tilkobling men vi kan også koble til via DIN32 kobling. Om andre overganger er nødvendig må bryggeriet fremskaffe dette før tappedato. 

STRØM

Craftcan anlegget  krever  1 fase 230 V og 25 amp, vi har overganger for både 3 fase og 400 volt. Rekkevidden fra anlegget til strømuttak kan være ca. 10 meter for 3 ph. og 4 meter for 400 volt. Om dette ikke er tilstrekkelig informer i god tid- WG250 anlegget krever kun standard 16 amp strømuttak. Du vil få informasjon fra oss hvilket anlegg vi kommer med. 

Vår kompressor som benyttes uavhengig av anlegg vil trenge 1 stk 3 faset, 230 V, 32 amp.

Øvrig : Totalt 3 stk standard stikk er nødvendig hvorav 1 trenger minimum 16 amp. sikring. Vi medbringer nødvendige skjøteledninger.

VANN

Vi trenger 1 stk. standard "hageslange" kobling for vann til "skyllestasjon" etter tapping. Vi har med slange og evt. overganger til uttaket. 

Vi trenger tilgang på varmt vann til vask av anlegget. ca. 50 liter i løpet av en tappe dag. 

CO2

Bryggeriet er ansvarlig for å ha Co2 til både anlegget samt til tank. Vi trenger to uttak og  vi har med nødvendige regulatorer, vi kan benytte en tank kontroller for å sikre jevnt trykk til tappelinjen om dette er nødvendig. 

BRYGGERI PERSONALE

Vi beregner assistanse fra 1 person under selve tappingen i all hovedsak til slutt pakking i kartonger.

TID

Vi beregner 2 timer for rigging og 1,5 time for pakking av anlegget. Beregner noe ekstra tid om det er første gang vi tapper hos dere.  Craftcan anlegget tapper 3-400 liter i timen i full drift. WG250 500 - 800 liter i timen

CO2 MÅLING

Om du ønsker en indikasjon på C02 nivået på produktet før tapping så kan vi medbringe en enkel måler for dette.

CO2 MÅLING

Om du ønsker en indikasjon på C02 nivået på produktet før tapping så kan vi medbringe en enkel måler for dette.

DO2 MÅLING

Vi har ved behov med måler for Do2 på tank, Do2 opptak i linje og TPO. 

bottom of page